di 19 okt.

|

Brussels

DEMarrage! Uschi Cop en Ikram Elmorabet

Voorstelling van de nieuwste editie van Deus Ex Machina. Twee schrijvers, Uschi Cop en Ikram Elmorabet stellen hun verhalen aan jullie voor.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DEMarrage! Uschi Cop en Ikram Elmorabet

Tijd en locatie

19 okt. 2021 20:00

Brussels, Monk Café

Over het evenement

Het literaire tijdschrift Deus Ex Machina presenteert DEMarrage! met Uschi Cop en Ikram Elmorabet.

Beide schrijvers werden blind gevist uit de vrije inzendingen die ons tijdschrift dagelijks krijgt: hun verhalen zijn zeldzame parels. Daarom besloot DEM deze twee auteurs een half jaar lang te begeleiden in hun schrijfproces met aan de eindmeet een nummer enkel en alleen gewijd aan hun werk. Zo hoopt het tijdschrift deze getalenteerde auteurs de aandacht te geven die ze verdienen, als opstap naar de literaire doorbraak die hen zonder twijfel te wachten staat.

Op deze feestelijke voorstellingen van Deus Ex Machina's nummer 'DEMarrage!' (Nr. 178) worden Ikram en Uschi geïnterviewd door auteur en schrijfcoach Anneleen Van Offel over leven, lezen, en schrijven. Daarna brengen ze eigen werk voor. De avond wordt afgesloten met het betere vinylgeluid.

Inkom is gratis.

Het nummer zal ter plaatste te koop zijn. Een jaarabonnement en oudere nummers kan je hier bestellen: http://deusexmachina.be/bestel/

Deel dit evenement